top of page
AOL-merket.png

ASKØY O-LAG

Bli med på orientering med Askøy o-lag!
 

Torsdag 4.april kl 17.30 inviterer vi nye og gamle rekrutter til kurs i kart & kompass på Ravnanger ungdomsskole.

Og søndag 28.april kl 12.00 er vi med på "Rekruttenes dag" i Nygårdsparken. Det blir også gøy!


Askøy o-lag har et variert tilbud, om du vil ut på egenhånd i skogen, på en enkel trimtur eller om du vil være med på treninger og orienteringsløp – vi har noe som passer for deg!
 
Våre tilbud for medlemmer inkluderer et sosialt miljø der voksne og barn kan delta sammen eller individuelt. Trener og erfarne medlemmer veileder og er tilstede på treningsløp hver torsdag i sesongen. Vi drar også sammen på nærløp rundt Bergen på tirsdager og løp enkelte helger. O-laget satser på mosjons- og barneorientering, men har også medlemmer som kan veilede på et svært høyt nivå.
 
Åpne tilbud fra o-laget er Turorientering www.turorientering.no/askoy og Stolpejakten www.stolpejakten.no/omraader/askoy . På turorientering finner du poster i skogen på egenhånd, prøv gjerne våre to gratiskart for nybegynnere. Stolpejakten er et lavterskeltilbud hvor man bruker en gratis mobil-app til å registrere besøk på stolper plassert ut i nærområdene der folk bor. Turorientering åpner før påske og Stolpejakten starter i slutten av mai.
 
Kontaktinfo:

IMG_1470.JPG
bottom of page